Bliv medlem

For at blive medlem i Krøniken skal du:

  1. Sende en mail til foreningen@kroniken.dk med dit navn og din fødselsdato, og accept af det samtykke til behandling af persondata vi beskriver nederst på siden.
  2. Betale kontingentet, der er 200 kr. for det nuværende medlemsår, uanset hvornår du melder dig ind.

Dit medlemskab er gyldigt fra den dato, hvor begge dele er opfyldt, og gælder til og med 30. juni 2020.
Der opkræves kontingent en gang årligt i juni, for den efterfølgende medlemsperiode.
Kontingentet for medlemsperioden 1. juli 2019 – 30. juni 2020 blev på generalforsamlingen i 2019 besluttet. Det er 200 kr.

Vi modtager betaling via:
Mobilepay: 88726
Bankoverførsel: 9570 12550936 (Danske Bank)
Husk at skrive navn på.

Medlemskab af Krøniken giver gratis adgang til Skygger i Samfundet og rabat til foreningens andre arrangementer.
Det er desuden påkrævet at alle der arrangerer hos Krøniken er medlemmer af foreningen.

Samtykke til opbevaring af persondata:

Når du melder dig ind i foreningen Krøniken, accepterer du, at vi opbevarer dit navn, din fødselsdato og din email på vores Gmail og i vores medlemsliste på Google Drev.
Vi kontakter dig kun for at informere om foreningsnyheder og for at opkræve kontingent.
Vi sletter  dine oplysninger en måned efter ophørt medlemskab.
Vi videregiver dit navn, din fødselsdato og din email til Landsforeningen Bifrost, der videresender det til DUF, så de kan dokumentere, at foreningen er aktiv. Landsforeningen Bifrost tager også stikprøver af kontingentbetalinger, så for enkelte medlemmer kan dokumentation af deres indbetaling også blive videresendt.

Bestyrelsen er i øjeblikket i gang med at forhandle en databehandleraftale med Bifrost. Hvis vi ikke kan indgå en databehandleraftale med Bifrost, vil oplysningerne ikke blive videregivet. Vi vil i så tilfælde også slette din fødselsdato, da vi kun indsamler den, for at kunne give den til Bifrost, så de kan give den til DUF.

Der bliver ofte taget billeder til foreningens arrangementer. Disse bliver offentliggjort i arrangementets facebookgruppe og i nogle tilfælde på foreningens hjemmeside.
Hvis du ikke ønsker at optræde på billederne, eller finder et billede af dig du gerne vil have fjernet, så skriv til os på foreningen@kroniken.dk – så tager vi os af det.